تبلیغات
آهنگ 14 مینا - ترشی انبه عسلی

ترشی انبه عسلی

شنبه 8 آبان 1395 06:11 ب.ظ

 

ترشی انبه عسلی

  • ترشی انبه عسلی

    * برای بو دادن ادویه‌ها، آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تُست کنید یا به‌مدت 8 تا 10 دقیقه در سینی فر، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

    روش تهیه

    1. انبهها را به مقداری نمک و زردچوبه آغشته کنید و 5 تا 6 ساعت در معرض نور آفتاب قرار دهید.

    2. کشمش را در ظرفی حاوی نیمی از سرکه بریزید تا خیس بخورند.

    3. بقیه سرکه و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. کشمش و انبه مزهدارشده را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

    4. زعفران، هل، گشنیز، سیاهدانه، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط انبه بیافزایید و بگذارید بهمدت 30 دقیقه بماند تا خنک شود.

    مخلوط را در شیشه استریلشده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید. این ترشی پس از 2 تا 3 هفته آماده سرو است.


برچسب ها: ترشی ، انبه ، عسلی ،